Pahlfer Kung Carl Brass BarGR.100 Kung Carl PAHLFER brass -webPAHLFER Brass GR.100 Kung Carl webKung Carls GR.100 Brass PAHLFER-1

Hotel Kung Carl / Stockholm

Metallnät: GR.100

Material: Mässing

 

Till Stockholms äldsta hotell, anrika Hotel Kung Carl, beläget på Stureplan, har vi fått äran att tillverka metallnät i solid mässing med låsnings-anordningar till deras vinbar i Kung Carls öppna luftiga innergård. Metallnätet är tillverkat med en mittlåsning och är monterat med vikprofiler på hjul för att parkeringsytan ska minimeras när vinbaren har öppet för servering. Metallnät GR.100 har mycket stor öppen area och därmed också stor genomsikt. När metallnätet parkeras på var sida om baren, draperas nätet vackert och glittrar lätt av det reflekterande ljuset.

Använda material

Pahlfer GR.100 – Brass
GR.100

Metallnät GR är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt och har stor genomsiktlighet lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt metalldraperier med eller utan låsning.

Erbjuds i ett flertal olika material såsom t.ex. nordiskt guld. Det är ett material mycket snarlik mässingen och som är en legering av mestadels koppar men även lite aluminium, zink och tenn.

I metallnäts serien GR i material rostfritt stål, finns olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet. Metallnät GR.45,  GR.127 och GR.716.