Pahlfer Vår Gård Tant GrönPahlfer Vår Gård Tant Grön 1Pahlfer Vår Gård Tant Grön 3Pahlfer Vår Gård Tant Grön 4Pahlfer Vår Gård Tant Grön 2

Vår Gård - Tant Grön / Saltsjöbaden

Metallnät: GR.100

Material: Nordic Gold

Inredare: YLLW

Till Vår Gårds nya cocktailbar Tant Grön i Villa Skärtofta har vi tillverkat metalldraperier till en av deras entréer. Metalldraperierna är monterade med glid i skena på var sida om entrén. När metallgardinerna i material Nordic Gold belyses glimmar de likt ett gyllene smycke i den i övrigt mycket tilltalande och välkomnande varma inredningen.

Använda material

Pahlfer GR.100 – Brass
GR.100

Metallnät GR är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt och har stor genomsiktlighet lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt metalldraperier med eller utan låsning.

Erbjuds i ett flertal olika material såsom t.ex. nordiskt guld. Det är ett material mycket snarlik mässingen och som är en legering av mestadels koppar men även lite aluminium, zink och tenn.

I metallnäts serien GR i material rostfritt stål, finns olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet. Metallnät GR.45,  GR.127 och GR.716.