Pahlfer glas, akryl, plexi och limmad -webb

Ingjutna, inglasade och limmade metallnät.

Våra tunna metallnät, både vävda och stickade passar utmärkt att gjutas in i akryl, läggas mellan glas och limmas på hårda underlag.

Vi offererar färdiga plattor efter kundens önskemål av storlek. Hänsyn måste dock tas till metallnätets måttbegränsningar.

Pahlfer Inglasade metallnät

Inglasade metallnät

Metallnät i glas ger både funktionella och dekorativa resultat.
Metallnätet appliceras i plana paneler som är förseglade mellan två glasskivor. Alternativt veckade paneler av metallnät sammansatta i dubbelglas mellan två glasplattor separerade med en spalt som är hermetisk med luft eller isolerande gas.

Metallnät i glas ger värmeisolering, skydd mot värme och kyla, solskydd och estetisk dekor.

Passar till möbler av glas såsom bord, skåpdörrar, lampor, hyllor, duschar, dörrar, räcken, väggar m.m.

2019-01-22 13.45.54

Limmade metallnät

Mycket tunna metallnät passar utmärkt att limmas på MDF-skivor och andra hårda underlag vilket ger både funktionella och dekorativa resultat.

Passar bland annat till möbler och annan fast inredning. Limmat metallnät ger lyster och är ett mycket hållbart material på skåp och skåpdörrar, väggbeklädnad, mellanpartier, pelare och dörrar av olika slag m.m.

 

20200221_161416

Ingjutna metallnät

Våra tunna metallnät ingjutna i akryl ger en fantastisk effekt när de belyses då metallnätet ligger 3-dimensionellt i akrylplattan. Passar utmärkt som väggbeklädnad till diskar, receptioner, väggdekorationer och rumsavdelare.