Pahlfer webb C.336

PAHLFER Inredning Showroom Stockholm

OM OSS - PAHLFER Inredning

PAHLFER Inredning är ett familjeföretag med kontor och showroom på Reimersholme, en liten oas i Stockholms innerstad.

Kärnan i företaget har tidigare varit ägare av ett möbelföretag och arbetat med möbeldesign under längre tid. Sedan år 2013  har vi kunnat erbjuda ett mycket brett sortiment av högkvalitativa metallnät för både inne- och utemiljöer. Från ultratunna metallnät till robusta fasadnät i solida material, legeringar och om så önskas med ytbehandling.

Vi arbetar nära arkitekter och kunder varpå vi kan erbjuda er vår kunskap och visa er alla de möjligheter vi har att nå olika lösningar och kanske hjälpa er på vägen gällande val av metallnät och material.

Våra högkvalitativa metallnät är unika och offereras efter kundens önskemål av storlek, material, ytbehandling o.s.v. varpå ingen ångerrätt gäller.

Vi kan erbjuda metallnät till specialinredningar, fasader, garage och undertak m.m. Metalldraperier med eller utan låsning efter projektens behov. Vår innovationsförmåga och erfarenhet resulterar i nya möjligheter tillsammans med våra kunder. Numer kan vi även hjälpa norska kunder ytterligare med importen genom vårt nya NUF-bolag i Norge. Ring oss gärna eller skicka ett mail för ytterligare information.

 

 

 

 

I vårt SHOWROOM har vi en mängd olika metallnät och metalldraperier som vi gärna visar er. Metallnät för olika ändamål med olika egenskaper, struktur och material.

Välj mellan spiralnät, metallnät av ringar, ultratunna metallnät, fasadnät, formbara tunna metallnät, flätat metallnät eller riktigt styva metallnät i en mängd olika utföranden. Vi kan även erbjuda metallnät laminerade i glas eller ingjutna i akryl som är helt fantastiska att belysa. Eller varför inte ett antikpläterat metallnät för att få den rätta känslan.

Vi hjälper er gärna med vår kunskap om metallnät och hur man kan använda dessa för olika ändamål och projekt. Om ni önskar helhetslösningar brukar vi kunna hjälpa er att nå era mål tillsammans med våra samarbetspartners.

Maila eller ring oss gärna om ni vill veta mer. Ni är även varmt välkommen att besöka vårt showroom i Stockholm! Kontakta oss gärna innan, så ni vet att vi är på plats när ni kommer! Välkommen!

PAHLFER Inredning AB – Kontor & Showroom                                    Reimersholmsgatan 34, 117 40 Stockholm, Sverige.

Tel.nr kontor: +46(0)8 – 684 20 200                     E-postadress: info@pahlfer.se

2019-02-09 10.22.10