Pahlfer Chainex07 Brons – Boost, VasterasPahlfer Inredning Gym Chainex07 with tabtop snapPahlfer Chainex Boost

Boost Health Club, Träningscenter / Västerås

Inredare: Fredrik Backman

Metallnät: Chainex 07

Material: Rostfritt stål 316L

Vi har tillverkat metalldraperier i metallnät av ringar till Boost Health Club som är en exklusiv träningsanläggning i Västerås.

Metalldraperierna är unikt tillverkade och med specialproducerade fasta upphängen av samma material kan de lätt knäppas upp och tas ned. Med metalldraperier skapas flertalet cirkelformade rum i träningslokalen där luften cirkulerar fritt genom metalldraperiernas öppna area. Med metallnät PAHLFER Chainex 07 stora genomsikt får man en öppen känsla även när metalldraperiet är fördraget och när de belyses får man en skimrande effekt.

 

 

Använda material

Chainex Pahlfer Inredning AB -Webb
Chainex 07
Metallnät Chainex 07 är ett metallnät sammansatt av helsvetsade ringar. Varje ring är kopplad till fyra ringarna. Den specifika svetstekniken gör den mycket hållfast och motståndskraftig mot deformation. Storleken på Chainex 07 ringar gör den något mer elastisk än ringväv SL med den mindre ringen. Specialmått offereras på begäran, max 23 m2 i ett stycke. Hänsyn skall tas till vävmåttet 56 cm. Höjd efter önskemål. Metalldraperier i Chainex beställes ca 2-3 cm längre då det med fördel avslutas vilande på golv. Metallnätets konstruktion gör att den kan falla ngt ojämnt i höjd. Metallnätet kan tillverkas i olika former, såsom cylinderform. Kan beställas med 56mm breda fransar.

Metallnätet passar till inredning såsom rumsavdelare, metalldraperier, produkter etc. Även idealisk för utomhusbruk.

Upphänge: Metalldraperi direkt ur skena, med glid, ringar, panel eller med fasta hängen.