Boost Uppsala -1Pahlfer Chainex Boost UppsalaBOOST Pahlfer Uppsala RingnätPahlfer Ringnät Chainex Uppsala – Boost 1

Boost Health Club, Träningscenter / Uppsala

Inredare: Fredrik Backman

Metallnät: Chainex 07

Material: Rostfritt stål 316L

Till det exklusiva träningscentret Boost Health Club i Uppsala tillverkade vi metalldraperier av 7mm ringar med specialhängen av samma metallnät. Metalldraperierna är monterade på böjda stänger som rumsavdelare vilket skapade cirkelformade rum i rummet.

Draperierna är tillverkade av metallnät Chainex 07, producerade av enskilt svetsade ringar i rostfritt stål av högsta kvalitet. Materialet är mycket tacksamt att belysa och med metallnätets öppna area kan luften cirkulera fritt och man upplever en öppen känsla även om draperierna är fördragna.

Använda material

Chainex Pahlfer Inredning AB -Webb
Chainex 07
Metallnät Chainex 07 är ett metallnät sammansatt av helsvetsade ringar. Varje ring är kopplad till fyra ringarna. Den specifika svetstekniken gör den mycket hållfast och motståndskraftig mot deformation. Storleken på Chainex 07 ringar gör den något mer elastisk än ringväv SL med den mindre ringen. Specialmått offereras på begäran, max 23 m2 i ett stycke. Hänsyn skall tas till vävmåttet 56 cm. Höjd efter önskemål. Metalldraperier i Chainex beställes ca 2-3 cm längre då det med fördel avslutas vilande på golv. Metallnätets konstruktion gör att den kan falla ngt ojämnt i höjd. Metallnätet kan tillverkas i olika former, såsom cylinderform. Kan beställas med 56mm breda fransar.

Metallnätet passar till inredning såsom rumsavdelare, metalldraperier, produkter etc. Även idealisk för utomhusbruk.

Upphänge: Metalldraperi direkt ur skena, med glid, ringar, panel eller med fasta hängen.