PAHLFER Inredning Clarion Sea U – WebPahlfer Inredning Clarion Sea U Lasse Olsson PhotoLasse Olsson Photo-16609Lasse Olsson Photo-16605

Clarion Hotel & Congress Sea U / Helsingborg

Arkitekt: Mod Arkitekter

Metallnät: CAN.101

Material: Koppar & Rostfritt stål

Foto: Lasse Olsson

Clarion hotel Sea U har ett fantastiskt läge vid havet i hjärtat av Helsingborg. Till detta hotell har arkitekten valt ett av våra formbara metallnät av flätade tunna trådar i koppar och rostfritt stål till den stora bläckfisken, ett unikt konstverk monterat i restaurangens tak i den övrigt exklusiva och skandinaviska inredningen. Metallnätet kan formas efter önskemål och har en fantastisk effekt när det är upplyst. Passar utmärkt tillsammans med armaturer.

Använda material

CAN.101 RF-koppar hs
CAN.101 

Metallnät CAN.101 är tillverkat av metalltrådar med liten diameter för att skapa ett tunt, transparent nät. Då det är mycket tunt och mycket lätt att böja är det möjligt att sy i kanterna och lätt att vecka efter önskad effekt. Med fördel används metallnätet veckat och är då extra tacksamt att belysa. Olika nyanser av metallnätets material framträder beroende på vilket håll metallnätet belyses ifrån. Metallnätet är särskilt lämpat för inredning såsom väggbeklädnader, skärmar, veckade gardiner, absorbenter, undertak, produkter etc.

Material standard: Rostfritt stål 316L. Offereras även i kombinerade material, såsom RF/Brons, RF/mässing, RF/koppar,  RF/Röd emaljerad samt Aluminium/Röd.