Pahlfer 1 – Foto Atelje LyktanPahlfer – Foto Atelje LyktanPahlfer 2 – Foto Atelje Lyktan

Clarion Hotel The Pier / Göteborg

Metallnät: CAN.101

Material: Koppar

Inredare: Hotel Concept

Armaturdesign: MOD Arkitekter

Foto: Ateljé Lyktan

Till det nyöppnade Clarion Hotel The Pier i Göteborg har inredarna på Hotel Concept skapat en inredning med takarmaturer av  kopparnät, takarmaturer designade av MOD arkitekter. Dessa är specialtillverkade av måttanpassade paneler av vårt formbara metallnät CAN.101 i koppar. Metallnät i serie CAN är ett mycket tunt metallnät med stor genomsikt, ett val av metallnät som passade mycket bra till den varma inredningen och till de specialtillverkade armaturerna.

Använda material

CAN.101 RF-koppar hs
CAN.101 

Metallnät CAN.101 är tillverkat av metalltrådar med liten diameter för att skapa ett tunt, transparent nät. Då det är mycket tunt och mycket lätt att böja är det möjligt att sy i kanterna och lätt att vecka efter önskad effekt. Med fördel används metallnätet veckat och är då extra tacksamt att belysa. Olika nyanser av metallnätets material framträder beroende på vilket håll metallnätet belyses ifrån. Metallnätet är särskilt lämpat för inredning såsom väggbeklädnader, skärmar, veckade gardiner, absorbenter, undertak, produkter etc.

Material standard: Rostfritt stål 316L. Offereras även i kombinerade material, såsom RF/Brons, RF/mässing, RF/koppar,  RF/Röd emaljerad samt Aluminium/Röd.