Pahlfer Arlanda Cosmopolitan GR.716Arlanda Pahlfer GR.716 RF CosmopolitanGR.716 Arlanda PahlferArlanda mesh GR.716 RF -1Arlanda Pahlfer Cosmopolitan Gr.716 rf

Cosmopolitan Bistro by Heineken, Restaurang/Pub / Stockholm Arlanda

SSP Sweden

Metallnät: GR.716

Material: Rostfritt stål

På Stockholm Arlandas flygplats terminal 5 ligger nyöppnade Cosmopolitan Bistro by Heineken, som serverar klassisk pubmeny med en lyxig twist. Metalldraperierna är tillverkade av metallnät GR.716  i rostfritt stål med låsningsanordning. Det längsta metalldraperiet har låsning i mitten och det andra en sidolåsning mot vägg. Båda är monterade med vikprofiler och hjul som löper i takskena monterad i takbjälkarna. När metalldraperierna är monterade med vikprofiler minimeras parkeringsytan till knappt 15% av draperiets totala längd, en nödvändighet för att få plats med Cosmopolitans drygt 19 meter långa draperi på Arlanda. Cosmopolitans metalldraperier omfamnar restaurangen och med metalldraperiets öppna area får man en öppen känsla även då restaurangen har stängt och metalldraperierna är fördragna och låsta.

Använda material

PAhlfer GR.716 Rostfritt stål Web
GR.716

Metallnät GR.716 är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt draperier med eller utan låsningsanordning. I rostfritt stål serie GR finns det olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet, GR.45, GR.100 och GR.127.

Rostfritt stål AISI 316 för utomhusbruk.