Arlanda Airport Cosmopolitan BistroPAHLFER GR. Arlanda Terminal 5Arlanda PAhLFER GR. RF webPAHLFER GR Arlanda WebPAHLFER Arlanda GR.716 RF

Cosmopolitan Bistro by Heineken / Stockholm Arlanda Airport

SSP Sweden

Metallnät: GR.716

Material: Rostfritt stål

Till Arlanda flygplats, Terminal 5  har vi tillverkat nästan 20 meter långt metalldraperi  i rostfritt stål till deras bar och bistro, Cosmopolitan Bistro by Heineken.

Metalldraperierna är tillverkade av metallnät GR.716  i rostfritt stål med låsnings-anordning. Det längsta metalldraperiet har låsning i mitten och det andra en sidolåsning mot vägg. Båda är monterade med vikprofiler och hjul som löper i takskena monterad i takbjälkarna. När metalldraperierna är monterade med vikprofiler minimeras parkeringsytan till knappt 15% av draperiets totala längd, vilket är en nödvändighet för att få plats med Cosmopolitans nästan 20 meter långa draperi på Arlanda. Cosmopolitans metalldraperier omfamnar restaurangen och med metalldraperiets öppna area får man en öppen känsla även då restaurangen har stängt och metalldraperierna är fördragna och låsta. Trots nätets stora genomsiktlighet reflekterar det ljuset utmärkt från barens olika armaturer.