Pahlfer metallnät låsning. med hjul. 1Restaurang DEG Urban Escape Pahlfer C.812 RFPahlfer C.812 Urban Escape GallerianUrban Escape Gallerian Pahlfer C.812 RF

Restaurang Urban Escape / Stockholm

Arkitekt: Mod Arkitekter

Metallnät: C.812

Material: Rostfritt stål

Till restaurang i Urban Escape Gallerian, i centrala Stockholm tillverkade vi metalldraperier av rostfritt stål med låsning.

Metalldraperiet har både vägg- och mittlåsning, vilket innebär att man kan välja var man vill ha öppningen för att sedan kunna parkera metalldraperiet längs med trappen. Metallnätet är monterad med enkelhjul vilka löper i en takskena monterad direkt mot bjälklag. I golvet har vi en extra låsning i form av spanjoletter. Metalldraperi C.812 har en öppenhet på 65% vilket innebär stor genomsiktlighet vilket medför en öppen känsla även när det är stängt och fördraget.

 

 

Använda material

Foto 2019-11-19 14 50 39
C.812

Metallnät C.812 är konstruerad av trådspiraler. Nätet lämpar sig för inredning såsom väggbeklädnad, rumsavdelare, metalldraperier mm. Monteras med fördel som paneler eller med vikprofiler/hjul. Metallnätets konstruktion gör att metalldraperiet “faller” estetiskt i vågor när det är monterat med enkelhjul, vid ihopdraget läge mot golv ca50mm.
Rostfritt  stål 316 rekommenderas för utomhusbruk.