PAHLFER At six elementskydd serie A webbPAHLFER At six A.703 Elementskydd webbPahlfer Hotel At Six, Radiator coverPAHLFER A.703 RF At six

Hotel At Six / Stockholm, Urban Escape

Arkitekt: MOD Arkitekter

Metallnät: A.703

Material:Rostfritt stål 316L

Till Hotel At Six, Brunkebergstorg 6 i Stockholm har vi levererat metallnät A.703 i rostfritt stål till elementskydd i deras exklusiva mötes- och konferensrum. Metallnät serie A har en flexibilitet i en riktning varpå metallnätet lätt böjs och är stabilt runt radiatorerna. Metallnätet har stor öppenhet varpå det passar utmärkt till radiatorer. Elementen med dess svarta inramning och dess runda form som även återkommer i den övriga inredningen i rummen, ger ett exklusivt intryck.

 

Använda material

Pahlfer A.703 RF web
A.703 

Metallnät A.703 är mycket flexibelt, motståndskraftigt och av kraftiga trådar varpå det passar utmärkt för utomhusbruk men även till inredning av olika slag.

Metallnät A.703 kan produceras i långa paneler och installeras för att skapa mycket stora, helt plana vertikala ytor, såsom till fasader. Det är tillverkat av 3 flätade vajrar längs metallnätet och runda tvärgående trådar på väften.