Pahlfer Inredning – Paradox InteractiveParadox Pahlfer Inredning SLPahlfer Paradox SL metallnätSL Paradox Pahlfer Inredning AB

Paradox Interactive, Kontor / Stockholm

Arkitekt: Equator Stockholm

Metallnät: SL

Material: Rostfritt stål 316 L

Spelföretaget Paradox Interactive är en global utgivare av strategispel för PC vars kontor är inrett med draperier av metallnät SL.

Metallnät SL är tillverkat av rostfritt stål 316L och av enskilt svetsade ringar varpå metalldraperierna är mycket följsamma och hållbara i sin konstruktion. Metalldraperierna behöver ingen större skötsel men kan dammas av med dammvippa eller eventuellt mirakelduk vid behov. Metalldraperierna fungerar som rumsavdelare då man vill kunna dela av och skapa nya rum i rummet. Dessa är monterade med glid som löper i skenor fästa direkt tak, för att lätt kunna användas efter behov.

Använda material

Pahlfer SL Rostfritt stål-1
SL

Metallnät SL  är sammansatt av helsvetsade 4mm ringar.
Varje ring är kopplad till fyra ringarna. Den specifika svetstekniken gör den hållfast och motståndskraftig mot deformation. Den lilla storleken på SL ringarna gör den mjuk vid beröring och mycket följsam. Metallnätet kommer till sin fördel när den belyses.

Metallnätet kan tillverkas i bland annat cylinderform och klippas samt även beställas med 20 mm breda fransar. Gällande bredd bör hänsyn tas till vävmåttet 24 cm. Höjd efter önskemål. Metallnätets konstruktion gör att det kan variera ngt i höjd. Den totala maxytan för metallnät SL i ett stycke är ca 23 m2. Minimum vävyta på SL är 1 meter.

Metallnät SL är idealiskt som metalldraperi och rumsavdelare. Metalldraperi SL beställs ca 2-3 cm längre då det med fördel avslutas vilande på golv.

Offereras med olika upphängningsanordningar.

Rostfritt stål 316L rekommenderas för utomhusbruk.