Ergona Draperi web 2Ergona Draperi webPahlfer GR.100 wave BrassPahlfer Ergona Brass

Företagskontor / Göteborg

Metallnät: GR.100

Material: Mässing

Till ett företagskontor i Göteborg fick vi i uppdrag att tillverka metalldraperier av metallnät GR.100 i solid mässing till deras lounge. De önskade mässingsdraperiet monterad med ett jämt avstånd mellan vågorna. För att vågorna inte skulle förändras avståndsmässigt monterades mässingsdraperiet på två skenor direkt i undertaket, med nätet monterat i sick-sack mellan skenorna. När metallnäten belyses kommer draperierna till sin fulla rätt och blir ett varmt och gyllene inslag i den övriga inredningen.

Använda material

Pahlfer GR.100 – Brass
GR.100

Metallnät GR är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt och har stor genomsiktlighet lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt metalldraperier med eller utan låsning.

Erbjuds i ett flertal olika material såsom t.ex. nordiskt guld. Det är ett material mycket snarlik mässingen och som är en legering av mestadels koppar men även lite aluminium, zink och tenn.

I metallnäts serien GR i material rostfritt stål, finns olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet. Metallnät GR.45,  GR.127 och GR.716.