PAHLFER Life City SS GR.716Pahlfer Life City Hagastaden GR.716Pahlfer Inredning GR.716 RF Life City HagastadenGR.716 RF Sthlm Life City Hagastaden Pahlfer

Life City, Kontorsbyggnad / Hagastaden, Stockholm

Arkitekt: CJ Studio

Metallnät: GR.716

Material: Rostfritt stål

Till Life City, nybyggd kontorsbyggnad med konferens- och mötesrum i Hagastaden, har vi tillverkat ett mer än 12meter långt metalldraperi i rostfritt stål med låsning till deras Matcafé. Metalldraperiet är tillverkat av metallnät GR.716, vilket är ett metallnät med stor öppen area, vilket ger en öppen och luftig känsla även när matcaféet har stäng och metalldraperiet är fördraget och låst. För att minimera uppställningsplatsen för metalldraperiet i parkerat läge, är metallnätet monterat med vikprofiler och hjul vilket minimerar metalldraperiets parkering till ca 15% av draperiets längd. I det här projektet utnyttjas även utrymmet bakom cafeterian som uppställningsplats.

Använda material

PAHLFER GR.716 web
GR.716

Metallnät GR.716 är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt draperier med eller utan låsningsanordning. I rostfritt stål serie GR finns det olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet, GR.45 – 1mm tråd, GR.100 – 1,6mm tråd och GR.127 – 2,35mm tråd.

Rostfritt stål AISI 316 för utomhusbruk.