Life City Pahlfer CAN.101 RFLife City CAN 101 PAHLFERLife City Ljusgård Pahlfer CAN.101 RFLife City PAHLFER CAN.101 rostfritt stålPAHLFER Life City CAN 101Pahlfer Life city limmade skivor

Life City, Kontorsbyggnad / Hagastaden, Stockholm

Arkitekt: ON ARKITEKTER

Metallnät: CAN.101

Material: Rostfritt stål

Mitt i Hagastadens life sience-kluster ligger Life City, en ny kontorsbyggnad med flexibla lokaler för hyresgästernas behov, och som ett centrum med mötesplatser utarbetade för att skapa bästa förutsättningar för innovativa samarbeten.

Vi har haft glädjen att samarbeta med ON Arkitekter till projektet. De önskade projektets väggar, både inomhus och i den öppna ljusgården, klädda med metallnät, CAN.101 i rostfritt stål, ett nät vilket lätt reflekterar omgivningens fantastiska ljusinsläpp. När metallnätet på väggarna möter ljuset skapas moaré-effekter vilket ger ett spännande och levande utryck.

Använda material

CAN.101 RF-koppar hs
CAN.101 

Metallnät CAN.101 är tillverkat av metalltrådar med liten diameter för att skapa ett tunt, transparent nät. Då det är mycket tunt och mycket lätt att böja är det möjligt att sy i kanterna och lätt att vecka efter önskad effekt. Med fördel används metallnätet veckat och är då extra tacksamt att belysa. Olika nyanser av metallnätets material framträder beroende på vilket håll metallnätet belyses ifrån. Metallnätet är särskilt lämpat för inredning såsom väggbeklädnader, skärmar, veckade gardiner, absorbenter, undertak, produkter etc.

Material standard: Rostfritt stål 316L. Offereras även i kombinerade material, såsom RF/Brons, RF/mässing, RF/koppar,  och RF/Röd emaljerad.