PAHLFER Baldakin CAN.101 Life CityBaldakin Life City Pahlfer InredningPAHLFER baldakin CAN.101PAHLFER CAN.101 RF web

Life City, Kontorsbyggnad / Hagastaden, Stockholm

Arkitekt: CJ Studio

Metallnät: CAN.101

Material: Rostfritt stål

 

Till Life City, nybyggt kontorshus i Hagastaden har vi fått i uppdrag att tillverka ett metallnät i rostfritt stål som baldakin i deras lobby. Metallnät CAN.101 är ett tunt metallnät i rostfritt stål som har stor genomsiktlighet och öppenhet vilket ger ett mycket skirt intryck och kompletterar den rofyllda inredningen.

Använda material

CAN.101 RF-koppar hs
CAN.101 

Metallnät CAN.101 är tillverkat av metalltrådar med liten diameter för att skapa ett tunt, transparent nät. Då det är mycket tunt och mycket lätt att böja är det möjligt att sy i kanterna och lätt att vecka efter önskad effekt. Med fördel används metallnätet veckat och är då extra tacksamt att belysa. Olika nyanser av metallnätets material framträder beroende på vilket håll metallnätet belyses ifrån. Metallnätet är särskilt lämpat för inredning såsom väggbeklädnader, skärmar, veckade gardiner, absorbenter, undertak, produkter etc.

Material standard: Rostfritt stål 316L. Offereras även i kombinerade material, såsom RF/Brons, RF/mässing, RF/koppar,  RF/Röd emaljerad samt Aluminium/Röd.