Pahlfer Chainex 07 Brons

LÓréal Academy, Utbildningscenter / Stockholm

Arkitekt: D2 Arkitektur & Projektledning

Metallnät: Chainex 07

Material: Brons

Till LÓréal Academys nya utbildningscenter i Stockholm har vi tillverkat metalldraperi i brons för att skärma av ett pentry.

Metalldraperiet är monterat med glid då man önskade ett draperi som lätt kunde dra åt sidan. Takskenan monterades direkt i pergola av massiv ek. Metallnätet är tillverkat av enskilt svetsade bronsringar vilket ger ett mycket följsamt och hållbart metallnät. Dammas lätt av med dammvippa eller mirakelduk om behov finns.

Använda material

Chainex Pahlfer Inredning AB -Webb
Chainex 07
Metallnät Chainex 07 är ett metallnät sammansatt av helsvetsade ringar. Varje ring är kopplad till fyra ringarna. Den specifika svetstekniken gör den mycket hållfast och motståndskraftig mot deformation. Storleken på Chainex 07 ringar gör den något mer elastisk än ringväv SL med den mindre ringen. Specialmått offereras på begäran, max 23 m2 i ett stycke. Hänsyn skall tas till vävmåttet 56 cm. Höjd efter önskemål. Metalldraperier i Chainex beställes ca 2-3 cm längre då det med fördel avslutas vilande på golv. Metallnätets konstruktion gör att den kan falla ngt ojämnt i höjd. Metallnätet kan tillverkas i olika former, såsom cylinderform. Kan beställas med 56mm breda fransar.

Metallnätet passar till inredning såsom rumsavdelare, metalldraperier, produkter etc. Även idealisk för utomhusbruk.

Upphänge: Metalldraperi direkt ur skena, med glid, ringar, panel eller med fasta hängen.