Microsoft tunnel CAN.100Microsoft tunnel CAN.100. 1

Microsoft Sverige / Stockholm, Urban Escape

Arkitekt: MER

Ljusdesign: Paloma Design Studio

Metallnät: CAN.101

Material: Rostfritt stål

Efter 28 år i Akalla har nu Microsoft Sverige flyttat till Stockholm City och Urban Escape. Med konceptet At home in Stockholm har en inkluderande miljö tagit form där människan och mötet står i centrum.

PAHLFER Inredning har haft förmånen att leverera de formbara metallnäten i rostfritt stål. Metallnät CAN.101 har monterats på oregelbundna ramverk, formats och med den rätta belysningen skapar metallnätet en flera meter lång effektfull installation längs väggen på Microsofts nya kontor.

Använda material

CAN.101 RF-koppar hs
CAN.101 

Metallnät CAN.101 är tillverkat av metalltrådar med liten diameter för att skapa ett tunt, transparent nät. Då det är mycket tunt och mycket lätt att böja är det möjligt att sy i kanterna och lätt att vecka efter önskad effekt. Med fördel används metallnätet veckat och är då extra tacksamt att belysa. Olika nyanser av metallnätets material framträder beroende på vilket håll metallnätet belyses ifrån. Metallnätet är särskilt lämpat för inredning såsom väggbeklädnader, skärmar, veckade gardiner, absorbenter, undertak, produkter etc.

Material standard: Rostfritt stål 316L. Offereras även i kombinerade material, såsom RF/Brons, RF/mässing, RF/koppar,  RF/Röd emaljerad samt Aluminium/Röd.