PAHLFER Projekt Moyagi Bild 1 webPAHLFER Projekt Moyagi Bild 2 webPAHLFER Projekt Moyagi Bild 3 webPAHLFER Projekt Moyagi Bild 4 web

Moyagi / Malmö

Metallnät: CAN.101

Material: Rödemaljerad rostfritt stål

Arkitekt: Torekull Interior Architecture and Design

I samarbete med Stil & Känsla och med Deco Design i Stockholm

Till nyöppnade karaokerestaurangen Moyagi i centrala Malmö har vi tillverkat ett fantastiskt rött metallnät till de praktfulla armaturerna i taket.

I samarbete med Stil & Känsla och med Deco Design i Stockholm har arkitekt Torekull Interior Architecture and Design skapat denna inredning och dessa molnliknande installationer av det formbara metallnätet CAN.101 monterade i taket. Metallnätet och dess veckning reflekterar ljuset fint och lyser härligt rött i natten.

Använda material

CAN.101 RF-koppar hs
CAN.101 

Metallnät CAN.101 är tillverkat av metalltrådar med liten diameter för att skapa ett tunt, transparent nät. Då det är mycket tunt och mycket lätt att böja är det möjligt att sy i kanterna och lätt att vecka efter önskad effekt. Med fördel används metallnätet veckat och är då extra tacksamt att belysa. Olika nyanser av metallnätets material framträder beroende på vilket håll metallnätet belyses ifrån. Metallnätet är särskilt lämpat för inredning såsom väggbeklädnader, skärmar, veckade gardiner, absorbenter, undertak, produkter etc.

Material standard: Rostfritt stål 316L. Offereras även i kombinerade material, såsom RF/Brons, RF/mässing, RF/koppar,  RF/Röd emaljerad samt Aluminium/Röd.