Pahlfer Inredning – Duschdraperi- MetalldraperiPahlfer SL duschdraperi (3)Pahlfer SL Duschdraperi

Port Futura, Lägenheter / Stockholm

Arkitekt: Rabalder Story Design

Material: Rostfritt stål 316L

 

I de nyproducerade lägenheterna Port Futura vid Fältöversten på Östermalm är badrummen inredda med högkvalitativa duschdraperier, producerade av vårt metallnät SL i rostfritt stål 316L, av enskilt svetsade 4 mm ringar.

Metalldraperierna är måttanpassade och tillverkade med fasta upphängen av samma material monterade på stång. Med fördel har man låtit metalldraperiet SL falla ett par centimeter mot golv.

Använda material

Pahlfer SL Rostfritt stål-1
SL

Metallnät SL  är sammansatt av helsvetsade 4mm ringar. Varje ring är kopplad till fyra ringarna. Den specifika svetstekniken gör den hållfast och motståndskraftig mot deformation. Den lilla storleken på ringarna gör den mjuk vid beröring och mycket följsam.
Metallnätet kan tillverkas bland annat i cylinderform samt beställas med 20 mm breda fransar. Hänsyn skall tas till vävmåttet 24 cm. Höjd efter önskemål. Metallnätets konstruktion gör att det kan variera ngt i höjd. Metallnät SL är idealiskt som metalldraperi och rumsavdelare och bör då tillverkas ca 2-3 cm längre då det med fördel avslutas vilande på golv.
Offereras med olika upphängningsanordningar. Rostfritt stål 316L rekommenderas för utomhusbruk.

Upphänge: Metalldraperi direkt ur skena, med glid, ringar, panel eller med fasta hängen.