Pahlfer – Torsgatan 11-1PAHLFER Panini Torsgatan webTorsgatan 11 Pahlfer GR.716 RFPAHLFER Web panini Torsgatan SthlmPahlfer Panini GR.716 RF-1Pahlfer Torsgatan web

Panini Internazionale - Torsgatan 11 / Stockholm

Metallnät: GR.716

Material: Rostfritt stål

Till nyöppnade restaurang PANINI Internazionale på Torsgatan 11 i centrala Stockholm, har vi fått förmånen att tillverka ett över 11 meter långt metalldraperi med vägglåsning som löper i en nedpendlad takskena med kurvor i specialbeställd radie. Metallnätet är  monterat på vikprofiler med hjul för att metalldraperiet ska kunna parkeras på så litet utrymme som möjligt vid sidan av den långa disken. Metalldraperiet löper dikt längs disken när draperiet är fördraget och restaurangen har stängt.

Använda material

PAHLFER GR.716 web
GR.716

Metallnät GR.716 är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt draperier med eller utan låsningsanordning. I rostfritt stål serie GR finns det olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet, GR.45 – 1mm tråd, GR.100 – 1,6mm tråd och GR.127 – 2,35mm tråd.

Rostfritt stål AISI 316 för utomhusbruk.