Pahlfer Metalldraperi med låsning NK Stockholm – webPahlfer GR. Nordic – NK StockholmPahlfer parkering GR.100Pahlfer Viksystem

NK Parkaden, Reception / Stockholm

Arkitekt: Strategisk Arkitektur

Metallnät: GR.100

Masterial: Nordic Gold

 

 

Till receptionen i NK Parkaden, har vi tillverkat ett mässingsdraperi med sidolåsning mot vägg, samt låsning i golv. Mässingsdraperiet är tillverkat av metallnät GR.100 som har en stor öppen area vilket ger ett luftigt intryck även när receptionen har stängt. Mässingsdraperiet löper i en takskena och är monterad med vikprofiler vilket gör att metalldraperiet veckas tätt och uppställningsplatsen minimeras till knappa 15% av metalldraperiets längd. Mässingsdraperiet och den övriga inredningen med dess mässingsdetaljer skapar en exklusiv känsla.

Använda material

Pahlfer GR.100 – Brass
GR.100

Metallnät GR är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt och har stor genomsiktlighet lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt metalldraperier med eller utan låsning.

Erbjuds i ett flertal olika material såsom t.ex. nordiskt guld. Det är ett material mycket snarlik mässingen och som är en legering av mestadels koppar men även lite aluminium, zink och tenn.

I metallnäts serien GR i material rostfritt stål, finns olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet. Metallnät GR.45,  GR.127 och GR.716.