Projekt Rejlers Equator – Pahlfer Inredning webBild 1 webBild 3 webBild 2 web

Rejlers, kontor / Göteborg

Arkitekter: Equator Stockholm

Metallnät: GR.100

Material: Mässing

Rejlers har flyttat in i nya moderna kontorslokaler i Gårda Vesta, Göteborg. Platzers kontorshöghus Gårda Vesta i Göteborg är nu ett nytt landmärke i staden. Till Rejlers kontor har vi tillverkat metalldraperier av mässingsnät med stor genomsiktlighet som rumsavdelare. Dessa är monterade på vitlackerad skena direkt i tak. PAHLFER metalldraperier är mycket lättskötta och behöver i regel ingen större omvårdnad, men ger ett gyllenen inslag i den i övrigt moderna och trivsamma inredningen.

Använda material

Pahlfer GR.100 – Brass
GR.100

Metallnät GR är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt och har stor genomsiktlighet lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt metalldraperier med eller utan låsning.

Erbjuds i ett flertal olika material såsom t.ex. nordiskt guld. Det är ett material mycket snarlik mässingen och som är en legering av mestadels koppar men även lite aluminium, zink och tenn.

I metallnäts serien GR i material rostfritt stål, finns olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet. Metallnät GR.45,  GR.127 och GR.716.