PAHLFER Bryggeriet AvenynPAHLFER Hemsida DO.104 brass copper webPAHLFER DO.104

Restaurang Bryggeriet Avenyn / Göteborg

Arkitekt: Stylt Trampoli

Metallnät: DO.104

Material: Mix koppar/mässing

Till nyrenoverade restaurang Bryggeriet Avenyn i centrala Göteborg har vi haft förmånen att specialtillverka nästan 70 löpmeter metallnät i kombinerad mässing och koppar. Metallnät DO.104 är ett av våra formbara metalldukar som i detta projekt har monterats i undertaket likt vågor. Ett projekt i samarbete med Stylt Trampoli och LSI Projects. Då metallnätet både är veckat och belyst skimrar metallnätet i en mängd olika skiftande nyanser och moaréeffekter av mässing- och koppartoner.

 

 

Använda material

DO.104 Pahlfer web-1
DO.104

Metallnät DO.104 är tillverkat av metalltrådar med liten diameter för att skapa ett tunt, transparent nät. Då det är mycket tunt och mycket lätt att böja är det möjligt att sy i kanterna och vecka efter önskad effekt. Med fördel används metallnätet veckat och är då extra tacksamt att belysa. Olika nyanser av mässing och koppar framträder beroende på vilket håll metallnätet belyses ifrån.
Metallnätet är särskilt lämpat för inredning såsom väggbeklädnader, skärmar, mellan glas, veckade gardiner, till absorbenter, undertak, produkter etc.
Material standard: Mix mässing/koppar