Solna Simhall Pahlfer inredning webPahlfer Solna simhall GR.100 webPAHLFER Inredning GR.100 Solna simhall webPAHLFER GR.100 Solna simhall webSolna simhall PAhlfer GR.100 web 1Pahlfer Solna simhall web

Solna simhall / Solna

Arkitekt: AIX arkitekter

Metallnät: GR.100

Material: Nordic Gold

 

Till nybyggda Solna simhall har vi tillverkat ett metalldraperi med låsning till deras reception och café. Metalldraperiet som är i material nordic gold är monterat med vikprofiler som är infällda i taket. Genom att använda vikprofiler och hjul bygger parkeringsytan knappa 15 % av det 23 meter långa metalldraperiet. Genom att placera uppställningsytorna på var sida om receptionen blir dessa ett gyllene inslag när metalldraperierna står parkerade.

Använda material

Pahlfer GR.100 – Brass
GR.100

Metallnät GR är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt och har stor genomsiktlighet lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt metalldraperier med eller utan låsning.

Erbjuds i ett flertal olika material såsom t.ex. nordiskt guld. Det är ett material mycket snarlik mässingen och som är en legering av mestadels koppar men även lite aluminium, zink och tenn.

I metallnäts serien GR i material rostfritt stål, finns olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet. Metallnät GR.45,  GR.127 och GR.716.