Chainex 07 NK-1 Pahlfer Inredning ABNK Tiger Pahlfer Inredning – kopiaTiger NK Chainex 07 Pahlfer Inredning – KopiaTiger NK Chainex Pahlfer

Tiger of Sweden, Modebutik / NK Stockholm

Arkitekt: Boys don´t cry

Metallnät: Chainex 07

Material: Rostfritt stål 316L

Till modebutiken Tiger of Sweden på varuhuset NK i centrala Stockholm producerade vi ett metallnät av enskilt svetsade ringar, monterad direkt ur skenan i undertaket.

Den breda släta panelgardinen är monterad bakom disken som en rumsavdelare. Metallnät Chainex 07 har stor genomsikt och med dess raka uppsättning av metalldraperiet skapar det ett öppet intryck med en stilren rumskänsla. När metallnätet belyses kommer det ytterligare till sin rätt med den reflekterande helhet ringarna bildar.

 

 

Använda material

Chainex Pahlfer Inredning AB -Webb
Chainex 07
Metallnät Chainex 07 är ett metallnät sammansatt av helsvetsade ringar. Varje ring är kopplad till fyra ringarna. Den specifika svetstekniken gör den mycket hållfast och motståndskraftig mot deformation. Storleken på Chainex 07 ringar gör den något mer elastisk än ringväv SL med den mindre ringen. Specialmått offereras på begäran, max 23 m2 i ett stycke. Hänsyn skall tas till vävmåttet 56 cm. Höjd efter önskemål. Metalldraperier i Chainex beställes ca 2-3 cm längre då det med fördel avslutas vilande på golv. Metallnätets konstruktion gör att den kan falla ngt ojämnt i höjd. Metallnätet kan tillverkas i olika former, såsom cylinderform. Kan beställas med 56mm breda fransar.

Metallnätet passar till inredning såsom rumsavdelare, metalldraperier, produkter etc. Även idealisk för utomhusbruk.

Upphänge: Metalldraperi direkt ur skena, med glid, ringar, panel eller med fasta hängen.