Pahlfer – Urban Escape C.1518Pahlfer låsning Urban Escape GallerianPahlfer T30-webPahlfer Urban Escape loungeT30 PAHLFER Gallerian Urban Escape

Urban Escape, Coworking space / Stockholm

Arkitekt: Arhbom & Partner

Metallnät: C.1518

Material: Rostfritt stål

Metalldraperierna som arkitekterna har valt till We Work, coworking space, Urban Escape i centrala Stockholm är av metallnät C.1518 som med sin lite kraftigare tråd är mycket lämplig att skärma av och stänga för offentliga utrymmen. Med sin stora öppenhet 65% upplevs rymden i lokalen även när draperiet är fördraget. Metalldraperiet är uppdelat i två sektioner med låsning på sidorna. Det är nedpendlat, har specialradie på kurvorna och är monterad med vikprofiler, vilket gör att när metalldraperiet är fråndraget har en minimerad parkeringsyta på knappt 15% då vikprofilerna gör att draperiet veckar sig efter en viss bredd. Vid behov kan vikprofilerna offereras i en specialbredd för det unika projektet.

Använda material

Serie C.
C.117

Metallnät C.117 i rostfritt stål är konstruerad av trådspiraler med svetsade kanter. Det är ett mycket robust spiralnät och passar mycket bra till det offentliga rummet, tex för restauranger, affärer och receptioner. Nätet lämpar sig för inredning av olika slag men framförallt till draperier med låsnings-anordningar och paneler.

Rostfritt stål 316 för utomhusbruk.