Kalmar padelhall PAHLFER Gr.100 brassPAHLFER parkering PadelhallenPAHLFER Kalmar padelhallPAHLFER GR.100 Kalmar padelhallPAHLFER GR.100 padelhallen i Kalmar

Vamos Padel Club / Kalmar

Inredare: Bysso Interiör AB

Metallnät: GR.100

Material: Mässing

Till nybyggda padelhallen i Kalmar, Vamos Padel Club, har vi tillverkat ett metalldraperi med låsning i mässing till deras restaurang och bar. Mässingsnätet GR.100 är monterat på vikprofiler med hjul för att parkeringen ska ta så litet utrymme som möjligt. Metalldraperiet omsluter disken och parkeras draperat vid diskens ena sida när de har öppet. Då metallnätet har en stor öppen area, blir det stor genomsikt till padelhallen även då restaurangen har stängt och draperiet är fördraget.

Använda material

Pahlfer GR.100 – Brass
GR.100

Metallnät GR är konstruerad av sammansatta böjda metalltrådar. Då metallnätet är mycket lätt och har stor genomsiktlighet lämpar det sig för inredning såsom undertak, mellanväggar, rumsavdelare samt metalldraperier med eller utan låsning.

Erbjuds i ett flertal olika material såsom t.ex. nordiskt guld. Det är ett material mycket snarlik mässingen och som är en legering av mestadels koppar men även lite aluminium, zink och tenn.

I metallnäts serien GR i material rostfritt stål, finns olika tjocka trådstorlekar och med olika stor öppenhet. Metallnät GR.45,  GR.127 och GR.716.